Rosa Kvartetten bildades år 2014 och har snabbt intagit platsen som en av de mest anlitade stråkkvartetterna i Sverige. Det Rosa Kvartetten gör väcker stor nyfikenhet och uppmärksamhet. De har spelat på Polarprisutdelningen, Nyhetsmorgon, Stockholm Pride, Humorgalan, festivalen Urkult samt delat scen med Ikon Pop och Silvana Imam m.fl. Bland referenser av företag som har anlitat Rosa Kvartetten kan nämnas Spotify, SAS, Paradox Interactive, SVT, TV4 och Riksbanken. Rosa Kvartetten älskar kreativitet och nya möten. De är en fusion mellan stråkkvartetten och popband. 

Torun Fredberg

Torun (violin) har studerat vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och Högskolan för Scen och Musik i Göteborg. Hon frilansar i landets symfoniorkestrar och är även aktiv som barockviolinist. Torun experimenterar också med egna projekt, bland annat instagramkontot torun_violin där hon producerar musikvideor där hon klonar sig själv och framför rock-och popcovers på både klassisk och elfiol. 

Knapp Brita Pettersson

Brita (violin) har studerat vid Högskolan för Scen och Musik i Göteborg, Hochschule för Musik Hanns Eisler i Berlin samt postmasterstudier hos prof. Andreas Reiner, Berlin. Hon har synts i musikaluppsättningar som American Idiot, Cirkus Stockholm, Fantomen på Operan, Göteborgsoperan samt spelat i flera av Sveriges orkestrar. Hon är flitigt anlitad vid studioinspelningar och har synts bakom flertalet av Sveriges stora artister.

Anna Manell

Anna (viola) har masterexamen från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Hon har spelat med många av Sveriges artister och hörs och syns ofta i både radio och tv. Anna har bland annat turnerat med Weeping Willows, Darin, Mikael Wiehe och Robert Wells. Förutom alla engagemang i pop- och rockbranschen har Anna också deltagit i flera stora musikal- och teateruppsättningar. Hon har t.ex spelat Into the Woods på Tivoli Köpenhamn, Adjö Muffin på Scenkonst Sörmland och American Idiot på Cirkus Stockholm.

Jessie Langhard

Jessie (cello) började spela vid 9 års ålder. Hon har kandidatexamen från Edsberg Musikinstitut och masterexamen från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Jessie är förutom cellist även en aktiv sångerska och sjunger i en vokalgrupp och flera körer. Hon har turnerat i bl a Frankrike, Norge, Danmark, England och Bulgarien.